Psiholog specialist in psihologie clinica, consiliere psihologica si psihoterapie Amfiana Gherman

FullSizeRender

Amfiana Gherman este licenţiată în psihologie din 2006 în cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei a Universităţii Babeş-Bolyai. Ea a absolvit Masteratul de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică şi Psihoterapie în anul 2008. În anul 2012 a obţinut titlul de doctor în psihologie, urmând cursurile Şcolii Doctorale Psihodiagnostic şi Psihoterapii Validate Ştiinţific, sub conducerea Prof. Univ. Dr. Daniel David.

Experienţa ca şi psihoterapeut începută în 2008, Amfiana Gherman cuprinde o problematică diversă în practica privată. Mai mult, în ultimii 3 ani ea s-a specializat în terapie de cuplu şi consiliere în relaţii, venind astfel cu multe abilităţi practice şi teoretice în ceea ce priveşte relaţiile romantice. Cazuistica a cuprins: consilierea unor persoane în căutare de relaţii romantice, consilierea în relaţii nou formate, psihoterapie de cuplu pentru relaţii deteriorate, consiliere după divorţ sau despărţire.

În acelaşi timp, ea a ţinut cursuri şi traininguri pentru specialişti în domeniul terapiei de cuplu şi a familiei prin Asociaţia de Psihoterapii Cognitive şi Comportamentale din Romania (http://www.psihoterapiecbt.ro/).

 

Metal Videos psychology resources wordpress consulting voyaging hacks